Aksaray ve Kırşehir’de gerçekleştirilen 11-13 yaş minik erkekler grekoromen Türkiye Şampiyonası,13-14 yaş okul sporları grekoromen Türkiye Şampiyonası’nda Manisa’yı temsil eden sporcular başarıyla döndü. Antrenörler Süleyman Güngör, Özcan Özen ve Erhan Özel’in çalıştırdığı şampiyon sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hüseyin Eryılmaz’ı makamında ziyaret etti.
manisa  Antrenörlerden Özcan Özen, “Katıldığımız turnuvalardan 9 altın, 3 gümüş, 2 bronz madalyalarla döndük. İlimizi en iyi şekilde temsil etmenin mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimizi Sayın Hüseyin Eryılmaz’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Manisa merkezden Milli Takıma ilk kez güreşçi gönderecekleri için mutlu olduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Hüseyin Eryılmaz ise , “Türkiye şampiyonluğuyla başladığınız bu yolda sizleri olimpiyat, dünya, Avrupa şampiyonluklarında da görmek istiyoruz. Siz antrenör ve sporcularımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Sizlerin başarıları devam ettiği sürece bizler de başta devletimiz ve bakanlığımız olarak elimizden gelen tüm desteği sizlere vereceğiz. Antrenörlerimiz güreşin farklı kategorilerinde üstün başarılarını göstermişlerdir. Antrenör ve sporcularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir