Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Kırşehir Belediyesi ile birlikte 23 spor dalında açacağı Yaz Spor Okulları 29 Haziran’da başlayacak.
veli-sahin  Yaz Spor Okulu, okulların kapanmasıyla bu yıl da Kırşehir Belediyesi’nin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile yaptığı protokol gereği ortaklaşa düzenlenecek. Sporu toplum içinde bir alışkanlık haline getirebilmenin yanı sıra uluslararası alanda başarılar elde eden sporcular yetiştirmeye katkıda bulunmak amacıyla her yıl açılan Yaz Spor Okulları’na 5-18 yaş grubu kız-erkekler kayıt yaptırabilecek.
Atletizm, basketbol, boks, badminton, jimnastik, güreş, hentbol, tenis, masa tenisi, tekvando, voleybol, bilardo, satranç, okçuluk, judo, futbol, halk oyunları, halter, kickboks ile herkes İçin spor olmak üzere toplam da 23 branşta faaliyet gösterecek. Yaz Spor Okulları’na tüm çocukları davet eden Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin, “Yazın aileler çocuklarının boş zamanlarını uygun alanlarda geçirmek için bir arayış içerisindeler. İşyerlerine veya sportif ve kültürel faaliyetlere göndererek çocuklarını zararlı alışkanlıklardan bir nebze uzak tutmalarını sağlama gayretindeler. Biz de Kırşehir Belediyesi olarak yaz döneminde gerek ruhen, gerek bedenen sağlıklı nesillerin yetişmesine olanak sağlayacak şekilde, onların bolca imkanı olan, vakitleri olan yaz sezonunu spor yaparak geçirmeleri için Yaz Spor Okulları’nı her yıl olduğu gibi bu sene de düzenleyeceğiz” şeklinde konuştu.
– YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARINDA SONA GELİNİYOR
– TALEPLER BEKLENENİN ÜZERİNDE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir