Direksiyon Dergisinin düzenlediği “Parlayan Kristal” ödülleri sahiplerini buldu.
unal-kaya  Ankara Sürmeli Otel’de gerçekleştirilen ödül törenine alanlarında uzman bir çok kişi katıldı.
Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz “Türkü Baba” Neşet Ertaş rahmetle anılarak sahnede türküleri misafirlere dinlettirildi. Herkesin duygusal anlar yaşadığı programda bu ödülün önemine değinen Direksiyon Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hülya Ülger, “Tatlı dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlüm, göynüm hep seni arıyor neredesin sen. Göynümüz sizi arıyor büyük ozan, neredesin sen” diyerek duygulu anlar yaşadı.
Dünya Kırşehirliler Dernek Başkanı  Ünal Kaya, Avrupa’dan gelen televizyon ve dernek yöneticileri ile önceden planlanmış toplantıya katıldığı için, ‘Parlayan Kristal’ ödül törenine katılamadı. Başkan Ünal Kaya’nın ödülünü, Dernek Başkan Yardımcısı, aynı zamanda Dünya Guinness Rekortmeni, Dünya Saç Tasarım ve Şekillendirme Şampiyonu Ercan Buyruk aldı.
Buyruk, “Büyük bir değerimizi kaybettik. Bu anlamda onun türkülerini ve geleneğini yaşatmak için zor şartlarda çaba gösteren başkanımız Ünal Kaya, gerek televizyon programlarında gerekse yazılı basında Kırşehir’i ve Neşet Ertaş’ı layıkıyla temsil etmektedir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir