Kırşehir Belediyesi sosyal ve kültür amaçlı aktiviteler kapsamında yeni bir kültür etkinliği ile sanatseverleri buluşturuyor.
kırşehir  Sait Sargın tarafından yazılan ve oyunlaştırılan “Terzinin Çırağı” adlı oyun, Kültür Merkezi Salonunda 4 Ocak Cuma günü saat 19.00 da sahnelenecek.
Tek seans ve bir perde olarak sahnelenecek tiyatro gösterisine tüm Kırşehir halkını davet eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; “Vatandaşların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla zaman zaman çeşitli etkinlikler organize ediyoruz. Bu kapsamda 4 Ocak Cuma günü Kültür Merkezi salonunda hemşerimiz Sait Sargın tarafından yazılan ve oyunlaştırılan ahilikte usta çırak ilişkisinin mizah yoluyla anlatıldığı ve eline, beline ve diline hakim ol, elini, kapını ve sofranı açık tut felsefesinin anlatıldığı “Terzinin Çırağı” adlı oyununu Kırşehirlilerle buluşturacağız” dedi.
Son derece önemli mesajların verileceği bu tiyatro gösterisinin mutlaka izlenmesi gerektiğini belirten Bahçeci, gösterinin ücretsiz olacağını kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir