Kırşehir’de kaçakçılık zanlısını kovalayan ekip otosunun uçuruma yuvarlanması sonucu şehit olan Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Durmuş Turan Bülbül, memleketi Osmaniye’de gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin eşi ve annesi cenazede gözyaşlarına boğuldu.
sehit-polis  Kırşehir Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenin ardından memleketi Osmaniye’ye getirilen şehit Durmuş Turan Bülbül’ün cenazesi, ilk olarak Adnan Menderes Mahallesi 19534. Sokak’taki baba evine getirildi. Daha sonra Büyük Camii’ne getirilen şehit polisin cenazesi, ikindi namazını müteakip İl Müftüsü Ramazan Çortul’un kıldırdığı cenaze namazının ardından bir süre meslektaşlarının omzunda taşınarak cenaze aracına kondu. Bülbül, Asri Mezarlık’taki aile kabristanında babasının mezarının yanına defnedildi. Cenaze töreninde şehidin eşi Sibel (37), oğlu Arda (11), kızı İrem (4) ve annesi Zekiye gözyaşlarına boğuldu. Sibel Bülbül, son kez şehit eşinin tabutuna sarılarak, “Bu benim hiç sevmediğim kareydi” diye ağladı. Şehidin annesi ve eşini yakınları teskin etmeye çalıştı. Bu arada şehit polisin daha önce emrinde görev yaptığı Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Metin Aşık da Osmaniye İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ile birlikte cami avlusuna gelerek, şehidin annesine ve eşine başsağlığı diledi.
Cenaze törenine AK Parti Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, Vali Yardımcısı M. Hüseyin Nail Anlar, Belediye Başkanı Kadir Kara, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şenyiğit, şehidin erkek kardeşleri Veli ve Ahmet Bülbül, askeri ve sivil erkan ile Emniyet Müdürlüğü mensupları ve çok sayıda Osmaniyeli katıldı.
– ŞEHİT POLİS MEMURU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
– ŞEHİT POLİS DURMUŞ TURAN BÜLBÜL’ÜN EŞİ VE ANNESİ CENAZEDE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
– ŞEHİT POLİSİN CENAZESİ BABASININ MEZARININ YANINA DEFNEDİLDİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir