Kırşehir İl Müftüsü Mustafa Balık tarafından il protokolüne, iş adamlarına ve sivil toplum kuruluşlarına 25 Temmuz 2013 Perşembe günü bir iftar yemeği verildi.
kirsehir-muftuluk      İl Müftülüğü Merkez Yatılı Kuran Kursu yemekhanesinde verilen iftara, Vali Özdemir Çakacak, Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Müslim Kılıçarslan, Özel İdare Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, daire müdürleri, İlçe Müftüleri, Siyasi Partilerin İl Başkanları, Sendikaların İl başkanları, İşadamı Muzaffer Marşap, banka müdürleri ve basın mensupları katıldı.
İftar yemeği sonrasında konuşan İl Müftüsü Mustafa Balık, Türkiye Diyanet Vakfı’nın yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgiler vererek sözlerine şöyle devam etti ; “Ramazan’da insanların günleri iyilik ve güzelliklerle geçerse, bu durum tüm aylara sirayet eder. Ancak, bu ayın rahmet, bereket ve güzelliklerle geçmemesi durumunda da yaşam, diğer aylara olumsuz yansır. Bunun için bu ayın kıymetini bilelim ve birliğimizi, beraberliğimizi bozmayalım. Bugün ki iftarımızın amacı da bu birlikteliğe vesile olmaktı. Katılımlarından dolayı başta Sayın Valimiz olmak üzere tüm davetlilere teşekkür ediyorum.” dedi.
İftar yemeğine katılan misafirler daha sonra İl Müftüsü Mustafa Balık’a teşekkür ederek İl Müftülüğünden ayrıldılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir