– AK PARTİ İL BAŞKANI ÇETİNKAYA’DAN BAYRAM MESAJI

akp-bayramKırşehir AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya, bayram mesajı yayınlayarak huzur içerisinde bir geçirilmesini diledi.
Çetinkaya, “Kırşehir’de huzur dolu bir geçirilmesini dilerim. Bayramların birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu pekiştiren dayanışma ve paylaşma duygularını en üst düzeyde olması gerekmektedir.
Bayramlar berekettir, huzurdur ve uzakların yakınlaşmasıdır. Geçtiğimiz hafta Demokratikleşme paketi açıklandı. Açıklanan paket ile Türkiye’nin önündeki engeller nasıl ki bir bir kalkıyorsa, bu bayram da aramızdaki dargınlıkların, kırgınlıkların bitmesi gerekir. Ülke olarak millet olarak her zaman dan daha fazla birbirimize kenetlenmeli, Başbakanımızın Ahilik Kutlamalarında Kırşehir’de belirtmiş olduğu gibi ‘Bir ve diri olmalıyız’”dedi.

 

– VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK:
– “BİR BAYRAMA DAHA ULAŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”
Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, yeni bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.
valimiz  Vali Çakacak,  “Yüce dinimizin en önemli günlerinden biri olan mübarek Kurban Bayramı’na bir kere daha Kırşehirlilerle birlikte ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar, kırgınlık ve küskünlüklerin unutulduğu, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı, sevgi-saygı, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularımızın en üst düzeye çıktığı müstesna günlerdir.
Sevdiklerimizle birlikte bir arada olmak, onlarla keyifli vakit geçirebilmek için birer fırsat olarak gördüğümüz bayram günlerinin kıymetini bilmeli ve en iyi şekilde değerlendirmek için çaba sarf etmeliyiz.
Bu özel günlerde, büyüklerimizi, kimsesizleri, ülkemiz için canını feda eden aziz şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizi ziyaret etmeli, muhtaç vatandaşlarımıza yardım eli uzatmalıyız” dedi.

 

– AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MUZAFFER ASLAN’DAN BAYRAM MESAJI

Kırşehir AK Parti Milletvekili Muzaffer Aslan, bayram mesajı yayınlayarak bayram sevgi ve dostluğa vesile olsun dedi.
aslan-akp  Aslan, “Bayramlar her zaman birliğin beraberliğin en üst seviyede olduğu,kardeşlik olgusunun insanlar arasında hoşgörü, sevgi ve saygının değeri ve öneminin ortaya çıktığı zamanlardır.
Huzur kenti olan Kırşehir’de bayramlar her zaman örf adet ve gelenek çizgilerimizden taviz vermeden huzur ve neşe içinde yaşanmıştır.Tarih boyu sevgi ve hoşgörüyle kenetlenmiş, gücünü inancından ve geleneklerinden alan bir milletin evlatlarıyız.
Bu özel günlerimizde daha fazla hoşgörüyle, sevgiyle birlik ve beraberlik içinde, kimsesizleri unutmadan yaşlılarımızı ihmal etmeden manevi hazzı yaşayarak diğer günlerden farklı yaşamalıyız” dedi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir