İçişleri Bakanı Muammer Güler, Kırşehir’de tamamlanan Belediye Kampusu’nu törenle hizmete açtı.
bakan-guler-kirsehirde  İçişleri Bakanı Muammer Güler’e belediye ziyaretinde Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediyenin projelerini ve yatırımlarını anlatan bir brifing sundu. Kırşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetlerden, planladıkları ve hayata geçirecekleri projelerden son derece etkilendiğini belirten Bakan Güler, “Kırşehir Belediyesi, AK Parti belediyeciliğinin nasıl olduğunu ve nasıl olması gerektiğini gösteren çok güzel bir örnektir. Bahsedilen ve gerçekleştirilen hizmetler gerçekten çok önemli ve değerlidir. Bir dönemde bu kadar projeyi gerçekleştirdiği için başkanımızı kutluyorum. Başkanımızın yaptığı çalışmalar ile Kırşehir her bakımdan yaşanabilir bir şehir haline gelecek. Üniversite kentlerinin sosyal, kültürel, sanat ve sportif anlamda gelişmesi gerekir” dedi.
Şehit aileleri ile yenilen yemeğin ardından Belediye Kampusu törenle hizmete açıldı. Açılışa Bakan Güler’in yanı sıra Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, İçişleri Bakanlığı protokolü, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Türker Yılmaz, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Şahin, İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, İl Genel Meclisi Başkanı Şuayip Soysal, AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve basın mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesi aniden bastıran yağmur nedeniyle protokol konuşmaları yapılamadı. Bakan Güler, “Bu açılış oldukça bereketli oldu, Kırşehir gelecekte güzel bir il olma yolunda. Bu tesislerde bunların en güzel örneklerinden biri. Belediyemize ve Kırşehir’imize hayırlı uğurlu olsun, emeği geçen herkesi kutluyorum” diyerek tesisi hizmete açtı.
Kırşehir Belediyesi tarafından 2011 yılında yapımına başlanan 57 bin 800 metrekarelik alana sahip Belediye Kampusu’nda belediye birimlerinin bir bütünlük içerisinde yer aldığı belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir