Kırşehir’in Çiçekdağı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Çiçekdağı’nda ikamet eden 70 yaşındaki yaşlı kadına sahip çıktı.
sydv  Çiçekdağı Boyalık Mahallesi Necip Bey Caddesi 10 numaralı tek katlı ahşap evinde yaşlı bir kadının sağlıksız bir ortamda yaşam mücadelesi verdiğini öğrenen Çiçekdağı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, yapılan incelemeler sonrasında sahipsiz kadına şefkat eli uzattı.
Emine Sağlam isimli yaşlı kadının oturduğu eve gittiklerinde  gördükleri manzara karşısında hayretler içerisinde kaldığını ifade eden Çiçekdağı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Yağmur, “İlçe merkezine ikamet eden 70 yaşındaki Emine Sağlam ve mahalle sakinlerinin yardım talebi oldu. Bizlerde oluşturduğumuz ekip ile birlikte, Emine Sağlam adlı vatandaşı evine giderek gerekli incelemeleri yaptık. İncelemeler sonrasında, Emine Sağlam’ın mevcut yaşadığı evde olumsuz hayat şartlarında hayatını devam ettirdiği kanaatine varmamızla birlikte, gerek vakfımız olsun gerekse hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile yaşlı Emine Sağlam’a prefabrik ev yapıldı ve teslim edildi” dedi.
Yaşlı kadının evi kullanılamaz durumda olduğunun altını çizen Yağmur, “ Eski evinin havlusuna, kısa sürede prefabrik evi yaptık. Bundan sonra da kendisini sık sık ziyaret edeceğiz ve gerekli yardımları yapacağız” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir