Bu ikili sayesinde hem spor hem de şık olabilirsiniz. Bu yılın sonbahar- kış trenleri arasında siz de yerinizi alın. Eminim ki sizde bu mevsimlerde hem şık olup hem de mevsime ayak uydurmak da zorluk çekiyorsunuz. Ancak çok ünlü moda ikonlarının tavsiyeleri arasında bu iki parça ön planda.

 

Hem zıt renklerle hem aynı tonlarda kombinasyonlarınızla dikkatleri üzerinizde toplamaya ne dersiniz? Birlikte modelleri inceleyelim…

 

Kısa etekleriniz giymekten çekinmeyin. İnce çorapla kendinizi rahatsız hissediyorsanız opak çorapla bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Kısa eteğinizin üzerine eteğin şekline göre kazak seçimine gidin. Dar vücudunuza oturan bir etek tercih edecekseniz daha salaş görünüme sahip kazaklar tercih edin. Eteğiniz daha bol veya pileli ise daha oturan bel oyuntunuzu ortaya çıkaracak tercihlerde bulunun.

Dönemin modası kalem eteklerinizle de kazaklarınızı kullanabilirsiniz. Kısa kazaklarla kombinlediğiniz eteklerinizle harika görüntü elde edeceksiniz. Balıkçı yaka kazaklarda kalem eteklerle giymek için çok uygun. Bu kış da her kış gibi güzel olmaya devam hanımlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir