Kırşehir’de inşaat işçiliği yapan 57 yaşındaki Şükrü Marangoz, 9 yıl önce teşhisi konulan kanseri iradesi ile yenerek hayat mücadelesini kazandığını söyledi.
kanseri-yendi  İnşaat işçisi Marangoz, zorlu geçen tedavi sürecini ve hayat mücadelesini anlattı. 2004 yılında başlayan kanserle mücadelesinde hiç karamsarlığa düşmediğini ve sürekli bakması gereken bir ailesi olduğunu düşündüğünü belirten Marangoz, “Ankara Numune Hastanesi’nde 2 yıllık bir tedavi sürecinin ardından vücudumda bir şey olmadığını söylediler. Ben bu süreç içerisinde hayatıma aynen devam ettim. Allah devletimizden razı olsun, 60 milyona yakın masraf var dediler. Ben bu halimle bu masrafın altından kalkamazdım. Tek kuruş para ödemedim” dedi.
”Çalışmam ve aileme ekmek götürmem gerekiyordu” diyen Şükrü Marangoz, ”Çocuklarım üniversitedeydi, kendi çabaları ve benim de yaptığım katkılarla bir yerlere geldiler. Bu yaşadığım hastalık sürecinde psikolojimi bozmadan, hayatıma hiçbir şey olmamış gibi devam ettim. Sıkıntı, stres ve sinirden uzak durarak hiçbir şey olmamışçasına insanın hayatına devam etmesi gerekli. Allah neyi nasip etti ise onu yaşıyoruz ama tedavilerimi imkanlarım az olmasına rağmen hiç aksatmadım. Şimdi çocuklarım öğretmen okulunu bitirerek görevlerine başladı. Benim için bundan daha hayırlısı yoktur” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir