Sonbaharın gelmesi ile soğuklar kendini göstermeye başladı. Kalın kazaklar ve polarlar çıkartıldı. Ayrıca tabi ki bizler eksik kalmaktan pek hoşlanmayız ve hem tamamlayıcı hem de şıklığımıza şıklık katsın diye şapka ve atkısız yapamayız. Bu sezon da birçok model ön plan da. Bir çok renk çeşidi ve modeller bizleri bekliyor.

Yetenekli bayanlar şişlerini ve iplerini ellerine aldılar örmeye başladılar bile. Peki hiç zamanı olmayanlar ya da örme işini beceremeyen bizler ne yapmalı. Hiç üzülmeyin ve de telaş yapmayın bizler için de hazırları var.

Çeşit aralığı o kadar geniş ki kararsız bile kalabilirsiniz. Kışın sıcak tutacak simli ve kürklü modeller, şapkalar, çan görünümlü yeni şapkalar, kovboy şapkaları ya da bereler renk ren desen desen bizi bekliyor.

Bu sonbahar kış sezonun şapka trendi arasında fötr şapkalar yerini alıyor. Ayrıca birçok çeşidi mevcut veya elimizde var olanları değiştirme şansı. İşleyeceğiniz bir kurdele ya da çiçek çok farklı bir hava katacaktır. Deri detaylı olanlar da ön planda çünkü yine deri ön plan a çıkmaktadır. Doğru seçimlerle siz de modayı en iyi şekilde yakalayabilirsiniz. Şimdi sizlerle modellere de bir göz atalım.

 

Şıklığın tamamlayıcısı bazılarına göre de ruh halimizin diğer adı. Farklı kombinler ve kombinli şapkalar.

 

Benim ilk tercihim bereler ve farklı modeller. Hem klasik bir görünüm hem de spor bir kombininizde çok rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ve örgü şapkalar sizce de çok değil mi? Hem el becerinizle hem de hazır bir şekil de elde edebileceğiniz bu şapkalar la kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir