Evlilik hazırlıkları yapanlar için en önemli detaylardan biri de gelin ayakkabısı.

2015 sezonunda ünlü markaların hazırladığı koleksiyonlarda beyaz ve bej dışında parlak ve dantel dokunuşlarda boy gösteriyor. Bunun yanı sıra 2015 sezonunun gözdesi, zımba detayları ve tüller de unutulmamış.

Çok tercih edilen bol aksesuarlı gelin ayakkabıları, sıradanlıktan kurtulup farklı görünmek isteyen gelin adaylarının tercihleriyle, yerini tasarım gelin ayakkabılarına bırakmış. Ama hem sadelikten hem şıklıktan yana olanlarda oldukça fazla.

“Düğün boyunca bu topuklarla nasıl dayanırım ?” sorularına tasarımcılar geç olmadan yanıt vermiş. Eğer eşinizle aranızda çok belirgin bir boy farkı yoksa tasarım babetleri, işlemeli converse ayakkabıları gelin ayakkabısı olarak seçebilirsiniz. Dahası, tercihleriniz arasına az topuklu, rahat ayakkabılarıda ekleyebilirsiniz.

Tabiî ki de “Hayatımda bir kere evleniyorum. Ayakkabım bana özel olsun.” diyenleri de unutmadık. Platform ucu açık modeller birçok markanın koleksiyonlarında hala yerini koruyor. Çok sade olmasın biraz hareketli olsun göze çarpsın diyorsanız fiyonk, dantel ve küçük boncuklarda düşünebilirsiniz. Size yardımcı olmak için bir kaç ayakkabı modeli paylaşıyorum. Tabiî ki karar size kalmış. Ayakkabılar arasından birini seçmek için uğraşırken, gelinliğinize en uygun ayakkabıyı tercih etmeniz gerektiğini unutmayın. Bunun içinde küçük bir tavsiye; eğer boyunuz uzun değil ise gelinliğinizin daha güzel ve daha dikkat çekici durması için yüksek topuklu platform ayakkabıları tercih etmenizde fayda var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir