Kırşehir Yardım Severler Derneği 85. kuruluş yıl dönümünü düzenlenen kokteyl ile kutladı.
ysd  Cumhuriyet tarihi kadar eski bir tarihe sahip olan derneğin 85. Kuruluş yıl dönümüne Vali Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ile birlikte çok sayıda bürokrat ve vatandaş katıldı.
Derneğin Kırşehir’de uzun süredir başkanlığını yapan Nurten Büyüksaraçoğlu misafirlerini tek tek kapıda karşılarken programın açılış konuşmasında, Cumhuriyet tarihi kadar eski bir tarihe sahibiz. Derneğimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün vermiş olduğu ismi büyük bir gurur ile taşımaktadır. Soğuk hava şartlarına rağmen bizleri kırmadan buraya gelmeniz ve bizimle olmanız inanın bizleri çok mutlu etti” dedi.
Büyüksaraçoğlu, “Şuanda aramızda olan ve desteklerini hiç esirgemeyen siz değerli katılımcılara bizlere vermekte olduğunuz maddi manevi destek için teşekkürü bir borç bilirim. Kuruluş günümüzden itibaren hiç yılmadan usanmadan belirlediğimiz hedef doğrultusunda hareket ediyoruz” şeklinde konuştu.
Birkaç kişi ile başlanan faaliyet ve çalışmaların şimdi milyonları kapsadığını hatırlatan Büyüksaraçoğlu, “Unutmayın ki sadece maddi değil manevi desteğe de ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir