Birleşmiş Milletler’in dünya çocuklarını korumak ve yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla kurduğu yardım kuruluşu UNICEF’in geleneksel balosu gerçekleştirildi. Baloda düzenlenen müzayedeyle çocuklar için 65 bin TL toplandı.
Birleşmiş Milletler’in dünya çocuklarını korumak ve yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla kurduğu yardım kuruluşu UNICEF’in geleneksel balosu, Hilton Otel’de gerçekleştirildi. Balo, UNICEF’e kaynak oluşturmanın yanı sıra iş, kültür ve sanat çevrelerini bir araya getirdi. Balonun, evs ahipliğini UNICEF İyi Niyet Elçileri Tayfun Talipoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve UNICEF’in destekçisi Defne Halman yaptı. Baloda, çocukların eğitimine destek amaçlı bir müzayede yapıldı. Tatlıtuğ, müzayede öncesi yaptığı açıklamada, geleneksel Unicef Yardım Balosu’nda bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Ufak da olsa yardım için buradayız. Çok güzel bir gelir elde ederiz inşallah” diye konuştu.

NİLÜFER: “YENİ ALBÜMÜMDE DÜETLERE YER VERECEĞİM”
Ünlü sanatçı Nilüfer, konser öncesi gazetecilerin sorularını cevapladı. Unicef’in Türkiye’deki ilk iyi niyet elçisinin kendisi olduğunu hatırlatan Nilüfer, artık iyi niyet elçisi olmadığını ama her zaman için gönüllü olarak UNICEF’in etkinliklerinde yer almak istediğini söyledi. Nilüfer, bir soru üzerine, “Kıvanç Tatlıtuğ’u çok takdir ediyorum. Çok başarılı buluyorum” dedi. Müzayedede 65 TL toplandığını ama davetiye satışlarıyla bunun daha fazla olduğunu ifade eden Nilüfer, yaklaşık 1-1,5 saatlik bir program yapacağını söyledi. Yeni albümünün Ocak’ta çıkacağına işaret eden Nilüfer, albümünde düetlere yer vereceğini belirtti.
Oyuncu Tatlıtuğ ise, UNICEF’in temsilcileri içinde yer alma gibi bir hayali olduğunu belirterek, herkesin bu tarz konulara destek olmasını istediğini söyledi. Balodan ayrılırken baloya katılanlarla vedalaşan Tatlıtuğ, masada oturan engelli bir vatandaşın yanına giderek fotoğraf çektirdi.

TATLITUĞ İMZALI KOL SAATİNE 10 BİN TL
Çocuklar için aralarında kol saati, yağlı boya tablo, çiniler, imzalı Barcelona forması bulunan ürünler müzayedeyle alıcılarına sunuldu. Kıvanç Tatlıtuğ imzalı ve özel tasarım iki kol saati açık artırmaya sunuldu. Saatlerden biri 6 bin TL’ye diğeri ise 10 bin TL’ye alıcı buldu.
Futbolculardan Lionel Messi, Carles Pujol, Cesç Fabregas, Gerard Pique’nin imzası bulunan Barcelona forması ise 3 bin TL’yle alıcısını buldu.
Çocukların anaokuluna gitmesi amacıyla düzenlenen müzayedede toplam 65 bin TL toplandı.
Baloda, UNICEF’e katkıda bulunanlara bir plaket verildi. Ünlü sanatçı Nilüfer baloda bir konser vererek, şarkılarını çocuklar için söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir