İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Fenerbahçeli taraftar Burak Yıldırım’ın katil zanlısı Yusuf Ortak’ın Kırşehir’in Mucur ilçesinde yakalandığını açıkladı.
gsİstanbul Emniyet Müdürü Çapkın, gecenin ilerleyen saatlerinde Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü’nden çıkışta Fenerbahçeli taraftar Burak Yıldırım’ın katil zanlısının yakalanması ile ilgili açıklama yaptı. Çapkın, “Dün gece bir Fenerbahçe taraftarı öldürülmüştü. Dün geceden bu yana arkadaşlarımız seferberlik halinde olayı araştırdılar. Ve bir takım görüntülerden şahsın nerelerde olabileceği sonucunu çıkardık. Tek tek sokak sokak o fotoğrafı gezdirerek ve kimliğini tesbit etti arkadaşlar. Ve de o kişinin şehirden çıktığını Bingöl’e doğru seyir halinde olduğunu öğrendik. Mucur’da bu gece yakalandı. O da 20 yaşında 3 sabıkası olan birisi. Üzücü bişey. Sanığın yakalanmış olması, kim olduğu belli değildi çünkü, Fenerbahçe stadından çıkmış Eyüp’e giden şehrin öbür ucunda birini öldürmüştü. Bizim için zor bir cinayetti. Arkadaşlarımız büyük gayret sarfettiler” dedi.
Çapkın, zanlının yakalandığı sırada yanında kanlı taraftar formasının bulunduğunu ve yakalandıktan sonra İstanbul’a doğru yola çıkarıldığını söyledi.

– EMNİYET MÜDÜRÜ ÇAPKIN’DAN TARAFTAR CİNAYETİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA
– ÇAPKIN, “TEK TEK SOKAK SOKAK O FOTOĞRAFI DOLAŞTIRARAK KİMLİĞİNİ TESBİT ETTİ ARKADAŞLAR”
– “BİNGÖL’E DOĞRU SEYİR HALİNDE OLDUĞUNU ÖĞRENDİK. MUCUR’DA BU GECE YAKALANDI”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir