1903 Marmaris Beşiktaşlılar Derneği Beşiktaş’ın 110.kuruluş yıl dönümü nedeniyle yemek düzenledi.
Pineta Otel’de gerçekleştirilen yemeğe Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Disiplin Kurulu Başkanı Turgut Tümer, Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, Teknik Direk Ziya Doğan, Eski Futbolcu Ali Eren, Eski Kaleci Mete Bozkır, Eski Amigo Şeref Yılmaz ve çok sayıda Beşiktaş taraftarı katıldı. Yemekte, Beşiktaş yönetim kurulu üyeleri ve eski Beşiktaşlılar taraftarlara tanıtılırken, taraftarlar coşkuyla tezahürat yaptı.
Düzenlenen gecede bir konuşma yapan Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Beşiktaş’ın son zamanlarda zor günler geçirdiğini belirterek, “Yönetime yeni geldik. Beşiktaş’ı bu günlerinde yalnız bırakamazdık. Zor şartlar altında Beşiktaş için en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

bjkhttps://www.kirsehirmedya.com/wp-content/uploads/bjk.jpg  “BEŞİKTAŞ’I AVRUPA ŞAMPİYONU OLARAK GÖRMEK İSTİYORUM”
Beşiktaş’ın eski futbolcularından şimdi ise kariyerine teknik direktör olarak devam eden Ziya Doğan Beşiktaş’ı Avrupa şampiyonu olarak görmek istediğini ifade ederek, “Beşiktaş’ın gelecekte Avrupa şampiyonu olmasını istiyoruz. Bu benim en büyük hayalimdir. Bu çok zor değil Beşiktaş ruhunu tam manasıyla oluşturabilirsek bunu başarabiliriz. Beşiktaş takımının görüntü olarak, ekonomik olarak sıkıntıları olsa da Beşiktaşlılar her şeyi aşabilecek iradeye ve güce sahiptir. Beşiktaş genç takımında oynarken bu sorunlardan çok daha büyüğünü yaşamıştık. Biz Beşiktaş bayrağını maça çıkarken öpen ve aldırma kartal aldırma nidalarına son vermek için biz Beşiktaş genç takımında bu kararı verdik. Yıllar sonra 1982’de Beşiktaş alt yapıdan yetişen yedi tane oyuncuyla şampiyonluğu kazanmıştı. O Beşiktaş ruhuna dışarıdan gelen arkadaşlarında büyük desteğiyle ulaştık. Bu ruhla şampiyonluklar, ikincilikler elde ettik.  Şerefli ikincilikler yaşadık. Onlar da en az şampiyonluk kadar önemliydi” diye konuştu.
Beşiktaş’ın eski futbolcularından Ali Eren futbolu yeni bıraktığını ve dernekleri yanı tanımaya başladığı söyleyerek, “100. Yılda şampiyon olmuştuk. Gönül ister ki 110. Yılda da şampiyon olalım. Ama biz gönüllerin şampiyonuyuz” şeklinde konuştu.
Gece, Beşiktaş Levent Erdoğan ve beraberindekilerin 110. Yıl pastası kesmesiyle sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir