Aklınıza gelen en kaliteli laptop markalarını sıraladığınızda kuşkusuz Toshiba en tepelerde yer almaktadır. İşte bu amaca yönelik en kaliteli ve en stabil tablet ve bilgisayarları piyasaya sürmeyi amaçlayan Toshiba ailesinin son üyesi Toshiba Satellite W30DT-A-104 ile karşınızdayız.

Toshiba’nın son modelini incelediğimizde işlemcisinin AMD tarafından üretilen Mobility A4-1200 olduğunu görmekteyiz. 1.0 GHz hıza sahip olan bu işlemci 500 GB sabit diske ve 4 GB belleğe sahip. Ayrıca 13.3 inç ekrana sahip olan bu tablet bilgisayar 1368*768 piksel çözünürlüğe sahip. Dokunmatik ekran sayesinde genel kullanıcı profili mobil kullanıcılar olan tablet bilgisayar, Windows 8.1 işletim sistemini kullanmakta. Dokunmatik ara yüzüne sahip olan bu sistem masaüstü modu ile de kullanılabilmekte. Toshiba Satellite W30DT-A-104 2 ayrı parçadan oluşmaktadır. Bunlar klavye ve tablet bilgisayar. Ayrılabilen bu parçalar sayesinde masaüstü moduna geçerek cihazı aynen bir bilgisayar gibi kullanmanız mümkün. Klavyenin tabletle olan bağlantısı ise sürgülü bir kilitle emniyet altına alınmış. Böylelikle kazayla tabletin klavyeden ayrılıp yere düşmesi önlenmiş.

Hem klavye de hem de tablette dahili birer pil bulunmakta. Bu iki pil ile birlikte cihaz 6.5 saate kadarr pil ömrü sunabilmekte. Bu durum uzun süreli kullanım ihtiyacı duyan kişiler için oldukça uygun. Toshiba’yı bu modelde diğer markalardan ayıran en büyük özellik şüphesiz ki klavyede harici pil kullanması. Bu pil sayesinde ek kullanım süresi sunmaktadır.

Bir sonraki yazıda görüşürüz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir