Toplum Destekli Polislik Kent Güvenlik Danışma Kurulu 2. Olağan Toplantısı Kırşehir Emniyet Müdürlüğü’nde Emniyetten Sorumlu Vali Yardımcısı Alaaddin Serdar Polat başkanlığında toplandı.
TOPLUM DESTEKLÝ POLÝSLÝK KENT GÜVENLÝK DANIÞMA KURULU 2. OLAÐAN TOPLANTISI YAPILDI  Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, Ahi Evran Üniversitesi Genel Sekreter V. Yrd . Doç. Dr. Ercan Soydan, İl Emniyet Müdür Yrd. Ebu Müslim Ayan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Hüseyin Karaca, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İbrahim Doğan, İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Şenol Soykan,  Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen,  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Fatih Tokmak,  Kızılay Kırşehir Şube Başkan Yrd. Halil İbrahim Oflaz, Aşıkpaşa Mahalle Muhtarı İsmet Kurutluoğlu, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Mustafa Zorbay, Asayiş Şube Müdür Vekili Ercan Altıntaş, KOM Şube Müdürü Ali Çığır, TDP Şube Müdürü Erdal Özbek, Ahi Polis Merkezi Amiri Mehmet Arslan, gönüllü vatandaşlar İsmet Karagüllü ve Ahmet Günday ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli katıldı.
Toplantıda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Erdal Özbek tarafından toplantının içeriğini ve gündem oluşturan maddeleri içeren bir sunum gerçekleştirildi. 2012 yılı Mart ayı içerisinde yapılan birinci toplantıda alınan kararlar doğrultusunda yapılan faaliyetler ve çalışmalar değerlendirildi. Kırşehir’dedki genel güvenliği doğrudan veya dolaylı olarak etkileyen problemlerin de ele alındığı toplantıda, şikayet içeren konular üzerine ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından gerekli değerlendirmeler yapıldı.
Toplantıda, Toplum Destekli Polislik Faaliyetlerinin büyük bir önem taşıdığı, vatandaşların bu uygulamayı benimsedikleri ve destekledikleri ifade edilerek, söz konusu faaliyetlerin önümüzdeki yıllarda da artarak devam etmesi gerektiği belirtildi.
Kurumlararası işbirliği ve koordinasyonun önemine ve bilinçlendirme faaliyetlerine ağırlık verilmesine vurgu yapılan toplantı, karşılıklı iyi dilek temennilerle sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir