CHP Kırşehir Belediye Başkanı A. Adayı Eğitimci Yıldırım Kaya, 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılına girdiğimiz bugünlerde, eğitim alanında önemli bir çalışmaya imza atıyor.

yildirim-kayaCHP Kırşehir Belediye Başkanı A. Adayı Yıldırım Kaya’nın eğitim alanındaki tecrübeleri doğrultusunda hazırlanan internet sitesiyle, ilköğretimdeki öğrenci ve öğretmenlere sanal eğitim hizmeti, ücretsiz olarak sunulacak.

Değişen öğretim teknikleri ve teknolojik yeniliklerin bir araya getirilerek hazırlanan internet sitesiyle, eğitim anlamında önemli bir hizmet sunan Kaya, Kırşehir’deki öğrenci ve öğretmenlerin bu imkandan faydalanması için hazırlattığı kartları, okulların açılmasıyla birlikte dağıtmaya başladı. Alacakları kartlardaki şifreyle sisteme giriş yapabilecek olan öğrenci ve öğretmenler, internet sitesindeki bilgilerden sınırsız ve ücretsiz bir şekilde faydalanabilecek.

Faaliyete geçen internet sitesinde; 1. sınıftan 8. sınıfa kadar bütün derslerin içeriği geniş kapsamlı bir şekilde sunuluyor. Eğitimi daha keyifli ve öğretici hale getirmeyi amaçlayan sitede; okuma-yazma teknikleri, sesli hikaye kitapları, Türkçe, Matematik,  Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler gibi derslerin konu anlatımlı kitapları, soru bankaları, yaprak testler, Tatil Kitapları ve Rehberlik hizmeti gibi öğeler yer alıyor.  Kırşehir’deki öğrenci ve öğretmenlere böylesine bir hizmeti sunmaktan büyük onur duyduğunu dile getiren Kaya.’ Kırşehir son yıllarda eğitimdeki başarısıyla marka bir kent haline gelmiştir. Bu başarıya, küçük de olsa bir katkı sunmaktan büyük onur duyarım.  Eğitim her zaman için önceliğimiz olmalı, çocuklarımıza bugün sunacağımız kaliteli bir eğitim, geleceğimizin de kalitesini belirleyecektir. TOPLUMCU BELEDİYECİLİK anlayışımız gereği yerel yönetimlerin, sağlık ve eğitim hizmetlerini yurttaşlarımıza ücretsiz sunması gerektiğine inanıyor, parasız, bilimsel ve demokratik eğitim anlayışımla 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılında, Kırşehir’deki  bütün öğrenci ve öğretmenlerimize  başarılar diliyorum ’ dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir