Kırşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Ocağa hizmet etmiş tüm il ve ilçe başkanlarını düzenlediği iftar yemeğe ile bir araya getirdi.
ulku-ocaklari-vefa  Kırşehir Ülkü Ocakları bir vefa örneği göstererek Ülkü Ocakları bünyesinde hizmet etmiş tüm yöneticileri tertip ettiği iftar yemeği ile unutmadığını gösterdi.
Yemekte  bir konuşma yapan Kırşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Kadir Güzel, “ Varlığıyla onur duyduğum birbirinden değerli Reislerim, kıymetli mesai arkadaşlarım, hepinize düzenlediğimiz iftar programına sağladığınız katılımdan dolayı teşekkür ediyor; başta yakın zamanda kaybettiğimiz bugün sandalyesi boş kalan Selçuk Türkmenoğlu olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm gönüldaşlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Ülkücü hareket bir gönül hareketi olduğu kadar aynı zamanda bir vefa hareketidir. Bizler ister nefer olsun ister yönetici, kutlu Ocağımıza hizmet eden Ülküdaşlarımızı hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız, zira dava şuuruna ulaşmış insanlar için unutmak tükenmektir! İlkini düzenlediğimiz bu yemek umarım bir gelenek haline gelir ve bir çığ gibi büyüyerek ilerler. Tekrar katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” Şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir