AK Parti Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, Kırşehir’de çözüm sürecini ve gündemi değerlendirdi.
akparti-kozakli  Kırşehir’de Hılla Gölü Kırşehir Belediyesi Sosyal Tesislerinde AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya tarafından AK Parti Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem ağırlandı.
Türkiye’nin terör ayak bağından kurtulması gerektiğini anlatan Erdem, şöyle konuştu: “Türkiye bu süreçle birlikte tarihi bir fırsatı yakaladı. Özellikle Abdullah Öcalan’ın yakalanıp Kenya’dan Türkiye’ye getirildiği dönem bir fırsattı. O günün iktidarları bu fırsatı değerlendiremedi. AK Parti’nin dışındaki kesimlerde de terörü çözerse evet Recep Tayyip Erdoğan çözer. Biz bu fırsatı iyi değerlendirirsek iyi. Akil insanlar Ak Partinin temsilcileri değil. Bu ülkede itibarı olan toplumda saygınlığı olan toplumda karşılığı olan her birisi sahasında değeri olan insanlardır.”
Siyasetçinin sorumlu insan olduğunu ifade eden Erdem, şunları söyledi: “Siyasetçinin söylediği sözler sıradan bir vatandaşın söylediği sözler gibi değildir. Bir yerlerde söz karşılığını bulur. Dolayısı ile siyasetçi daha sorumlu şekilde davranmak durumundadır. Siz kalkarda ‘Vur de vuralım öl de ölelim’ diyenlere ‘sırası gelecek’ dediğin zaman bir de kalkıp akil insanları hedef olan onları değersizleştiren bir yaklaşım içerisinde olursan bunun başka türlü bir yorumu olmaz ki.”
– AK PARTİ TEŞKİLAT BAŞKANI ERDEM:
– “TÜRKİYE BU SÜREÇLE BİRLİKTE TARİHİ BİR FIRSATI YAKALADI”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir