Kırşehir’de TGB’li bir grup Ziraat Bankası önüne giderek T.C. ibaresinin olmadığını iddia ederek basın açıklaması yaptı. Açıklamanın sonunda banka görevlileri tarafından yeni logonun üzerinde T.C. ibaresinin bulunduğu gösterildi.
tc  Kırşehir Ziraat Bankası önünde bir grup TGB’li tarafından yapılan basın açıklamasında, banka önünde yapılan kısa süreli eylemin amacının, “Türkiye Cumhuriyetine yapılan saldırılara engel olmak istiyoruz. T.C. ibaresinin neden kaldırılmak istendiğini bilmek için buradayız” denildi.
Yapılan açıklamada, “T.C. ibaresinin olduğu her kurum, bu kurumun Türkiye Cumhuriyetine ait olduğunu gösterir. Türk Milleti olarak soruyoruz. T.C. ibaresinin kaldırıldığı Ziraat Bankası Türkiye Cumhuriyetine ait değimlidir?” şeklinde soruldu.
Banka görevlileri yapılan basın açıklaması sonunda eylemcilere bankanın adında T.C. ibaresinin var olduğunu göstererek, “logo değişiminden dolayı önde bulunan T.C. ibaresi üst tarafa alındı. İbarenin kaldırılması söz konusu değildir” denildi.
Yapılan basın açıklaması olaysız şekilde sona ererken Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.
“T.C. İBARESİ YOK” DİYE BASIN AÇIKLAMASINA GİDEN TGB’Lİ GRUBA BANKA YETKİLİLERİ T.C. İBARESİNİN VAR OLDUĞUNU GÖSTERDİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir