Kırşehir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), aday adayı Mehmet Altıparmak, medya ile tanışma toplantısı düzenledi.
Altıparmak, “Kırşehir’in hak ettiği yere gelebilmesi için MHP’li bir Belediye tarafından yönetilmesi gereğini düşünmekteyim” dedi.
Kırşehir Makissos Otelde düzenlenen toplantıda basın çalışanları ile bir araya gelen Altıparmak, neden Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı olduğunu açıkladı.
mhp-mehmet-altiparmak  Altıparmak, “Bu hayırlı ve  bir o kadar da meşakkatli yolda, işimiz de Kırşehir gücümüzde Kırşehir’dir. Kırşehir’in hak ettiği yere gelmesi için MHP’li bir Belediyeye ihtiyacı var. Bu inançla göreve talibim” şeklinde konuştu
SÖZDE DEĞİL ÖZDE HİZMET
Altıparmak, “Kırşehir’in termal, okullar ve marka şehir olabilmesi için sözde değil özde şehir olabilmesi için hizmet getirebilmek için ve Kırşehir Belediyesine MHP bayrağını dikebilmek için aday adayı oldum. Gözlemlediğimiz en büyük mesele işsizlik meselesidir. Oluşan bu sorunun çözümü adına hizmete talip oldum. Kadersizlikten şikayet etmek yerine Kırşehir’in sorunlarına çözüm yolu bulabilecek aday  adayını tanıyın. Ve bu süreçte Milliyetçi Hareket Partisine destek verin” ifadelerini kulandı.
Basın çalışanları ile tanışan Altıparmak, hayat hikayesini anlatıp Kırşehir’in sorunları ve beklentiler üzerine soru cevap bölümü oluşturarak toplantıyı sonlandırdı.
– MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ADAY ADAYI MEHMET ALTIPARMAK MEDYA İLE TANIŞMA TOPLANTISI DÜZENLEDİ
– ALTIPARMAK, “ÖNCE VATAN SONRA PARTİM VE BEN DÜŞÜNCESİNİN GÖNÜL ERİYİM”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir