AK Parti Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan, AK Parti İl teşkilatıyla beraber 10 köy ziyaretinde bulundu.
aslan  Milletvekili Aslan; AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya, Merkez İlçe Bşk. Hilmi Güzel, İl Genel Meclis Bşk. Şuayip Soysal ve il, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile beraber Homurlu Beşler,Yayla,Tatarilyas Kışla, Yukarı Homurlu, Karaisalı, Dulkadirli, Yarımkale, Hashöyük, Üçler ve Kartalkaya köylerini ziyaret etti.
Köylülerin sorunlarını dinleyen Aslan vatandaşların sorunları ile yakından ilgilenirken Ak Partinin hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Köylülerin taleplerini aldıktan sonra bunları en kısa zamanda hayata geçireceğini belirtti. Köylerde çok fazla sorun olmadığı gözlenirken köylüler genel siyaseti yakından takip ettiği sorulan sorularla ortaya çıktı.
Terörün sona ermesi için başlayan çalışmalar hakkında gelen sorulara cevap veren Aslan ‘’ Ülkemizin yıllardır kanını emen terör belası inşallah kısa bir zamanda sona erecek. Provokasyonlara gelmeden bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatmamız gerekiyor, uyanık olmamız lazım. Bu kanın durması hem ülkemiz hem insanlarımız açısından en iyi sonuç olacaktır” dedi.
İl Başkanı Salih Çetinkaya yapılan toplantıların ardından AK Partiye üye olmak isteyen Kırşehirlilerin kayıtlarını gerçekleştirdi. Çetinkaya, “Kırşehirlilerin bu ilgisi karşısında söylenecek çok şey var ama bu ilgi yapılan hizmetlerin yansımasıdır. Tüm köy muhtarları ile sürekli görüşmeler yapıyoruz. İl Genel Meclis Başkanımız Şuayip Soysal beyle beraber çalışmaları ivedi bir şekilde takip ediyoruz. Eskiden siyasiler köylere girmekte zorlanırken bugün bizler göğsümüzü gere gere köylere ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. AK Partinin başarısının en önemli göstergesi bu olsa gerek” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir