CHP Belediye Başkan adayı Dr. Deniz Akpınar:

* Fizik Tedavi denilince akla Kırşehir gelecek

* Yüzlerce yeni çalışan olacak

* Kırşehir sağlık kenti olacak

fizik-tedavi    CHP Kırşehir Belediye Başkanı Dr.Deniz AKPINAR işsizliğe çare olmak için hazırladıkları projeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.

Dr.Deniz Akpınar, hafta sonu beraberinde CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Akkuş, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeliği adayları ile birlikte seçim çalışmalarına devam etti.

Akpınar ve beraberindekiler Artvinliler Derneği, Erzurum Ormanlı Köyü Derneği, Erzurum Köşk Köyü Derneği, Erzurumlular Vakfı, Çiçekdağlılar Derneği, Homurlular Derneği, Eğitim-İş Sendikası, Eğitim-Sen Sendikası ziyaretlerinde, işçi toplantılarında ve esnaf ziyaretlerinde bulunarak Kırşehir halkına projelerini anlatarak tam not aldı.

Kırşehir halkının en büyük sorunu olan işsizliğe çare olmak için projeler hazırladıklarını ifade eden Dr.Deniz Akpınar, istihdam projelerinden bir başkası olan Fizik Tedavi Merkezleri kurulmasıyla ilgili şu açıklamaları yaptı ;” Bilindiği üzere kaplıcaların ve şifalı suların yoğun olarak bulunduğu ilimizin bu potansiyeli bu güne kadar maalesef değerlendirilememiştir. Bizler bu potansiyel zenginliğimizi kullanarak ilimizi adeta Fizik Tedavinin başkenti haline getireceğiz.

Ülkemizde ve dünyada nüfusun giderek yaşlanması fizik tedavi merkezlerine olan ihtiyacı daha da arttırmaktadır. Romatizmal, ortopedik, nörolojik, solunum, kalp gibi hastalıkların tedavisinde kullanılan fizik tedavi ve rehabilitasyon bireyin normal yaşama dönmesini hızlandırmaktadır. “

Bu kenti fizik tedavi merkezi yapmak için aylardır doktor, mühendis ve iktisatçılardan oluşan bir ekiple çalıştıklarını, açılacak fizik tedavi merkezlerinin yerlerinin bile şimdiden belli olduğunu ifade eden Dr.Deniz Akpınar “ Ben bu işi yaparım, çünkü ben tıp doktoruyum, Kırşehir’de sağlık sektörünün gelişmesinde öncülük ettim ve ilkleri yaptım. Bu iş için Türkiye’nin dört bir yanında bulunan uzman hekimlerle ve zincir hastanelerin yöneticileri ile şimdiden bağlantılara başladım. Fizik tedavi demek, Termal turizminde buna paralel olarak gelişmesi demek, taksicimizin, bakkalımızın, eczacımızın yani esnafımızın kazanması demektir. Kırşehir’in daha mutlu ve huzurlu olması demektir.

Merak etme hemşerim; Kırşehir Ankara’dan zengin, yeter ki bu zenginliğimizin kıymetini bilelim, yeter ki birlik olalım.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir