AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik Kırşehir’e Geliyor.
AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı’nın gerçekleştireceği İl Danışma Meclisi Toplantısına Katılacak olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, aynı gün Kırşehir Belediyesi Ankara- Kayseri Yolu Yeşil Bant Projesi’nin Temel Atma törenine katılacak.
huseyin-celik-akp  Çelik, Cumartesi günü öğleden sonra ise Ahi Evran Üniversitesi’nde Üniversite Öğrencileri ile söyleşi gerçekleştirecek. Genel Başkan Yardımcısı Doç Dr Hüseyin Çelik, akşam saatlerinde AK Parti Kırşehir İl Gençlik Kolları İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu Necip Fazıl Kısakürek’i Anma ve Şiir Şölenine katılım gerçekleştirerek, programın ardından Kırşehir’den ayrılacak.
AK Parti Kırşehir İl Başkanı Av. Salih Çetinkaya, Genel Başkan Yardımcısı Çelik’in Kırşehir’e gelmesinden ziyadesiyle mutlu olduklarını ifade ederek, “ AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Tanıtım ve Medya Başkanımız Doç. Dr. Hüseyin Çelik, Hafta sonu gerçekleştireceğimiz Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılacak İl Danışma Meclisi toplantımıza katılacak. Toplantımızın ardından Kırşehir Belediye Başkanlığımızın Yeşil Bant Yolu Projesinin Temel Atma Törenine katılacağız. Genel Başkan Yardımcımız Öğlenden sonra ise Üniversite Konferans Salonunda Üniversite Öğrencilerimiz ile söyleşi gerçekleştirecek. Akşam saatlerinde ise partimiz Gençlik Kollarının organizasyonunda Üstad Necip Fazıl’ın şiirlerinin seslendirileceği anma programına katılarak, gençlerimizi yalnız bırakmamış olacağız. Genel Başkan Yardımcımız, Tanıtım ve Medya Başkanımız Doç Dr. Hüseyin Çelik programların ardından Kırşehir’den ayrılarak Ankara’ya dönecek.” dedi.
– HÜSEYİN ÇELİK KIRŞEHİR’E GELİYOR
– ÇELİK AK PARTİ DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINA KATILACAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir