Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye kampüs alanı açılışı için gelen İçişleri Bakanı Muammer Güler’e belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.
belediye-ziyaret  Hoca Ahmet Yesevi Camii’nde kılınan cuma namazının ardından esnafı ziyaret ederek Kırşehir Belediyesi’ne giden İçişleri Bakanı Muammer Güler, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci tarafından yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı. Bahçeci, “Kırşehir’in yaşanabilir bir kent olması adına iktidara geldiğimiz günden beri çalışmaktayız. Kentlilik bilinci içerisinde sürekli hemen hemen her kurumla koordineli şekilde çalışıyoruz. Belediye bünyesine 4 yıl içerisinde 53 adet iş makinesi ve araç alarak katı atık depolama tesisinde günlük 130 ton atığı geri dönüşüme kazandırıyoruz. Belediyemize ait sosyal tesislerde ücretsiz kurs imkanları sunarken hayır veren ile hayır alan elleri buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kırşehir’i yaşanabilir bir kent haline getirmek için her kesimle istişare halinde çalışıyoruz” dedi.
Yeni projelerle ilgili bilgi alan Güler, Kırşehir’de tamamlanan ya da yürütülen birçok çalışmanın örnek olduğunu söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir