Türkiye’nin en genç Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, geniş bir katılımla il teşkilatına aday adaylık başvurusunu yaptı.  Bahçeci, ‘Bir Bahçeci gider, bin Bahçeci gelir hizmete ortak hedefte yürüyelim. Önemli olan AK kadroların hizmet edebilmesidir’ dedi.
bahceci  Türkiye’nin en genç Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, il teşkilatını geniş bir katılımla ziyaret ederek Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurusunu yaptı.
İmza töreninde konuşan İl Başkanı Salih Çetinkaya, “Genç kadroya sahip bir teşkilatız. Kırşehir’de güzel şeyler yaptık. Teşkilat adına şuanda oturmuş bir yapı gözlemlemekteyiz. ‘Ben merkezli’ bir çalışma sistemini hayatımız ve kadrolarımızdan çıkarttık. Bu işi en iyi kim yapıyorsa işin başına onu getirme gayreti içerisindeyiz. Kamuoyu anketleri ve parti genel merkezimizin bakış açısı da bizler için önemli titiz bir çalışma anlayışı ile hareket ediyoruz.
Genel Merkezimiz ve anket sonuçlarına göre Kırşehir teşkilat ve Belediyecilik anlamında önemli bir il. Bizim işimiz teşkilat olarak sandık ve seçim çalışmaları olacak” şeklinde konuştu.
YEREL SEÇİMLER EN ZOR SEÇİMLERDEN BİRİ
İl Başkanı Salih Çetinkaya, yerel seçimlerin çok zor aktörü ve argümanının da çok olduğunu söyledi. Çetinkaya, “Aktörü ve argümanı çok olan yerel seçimlerde elde edilecek başarı çok önemlidir. Bizler bir bütünün parçalarıyız. Belediye Başkanımız da bizim kadrolarımızdan yetişen bir arkadaşımızdır. Yaptığı hizmetler için kendisine teşekkür ederek bu süreçte destek vereceğimizi de belirtmek isteriz. Siyaset anı anına değişen bir mekanizmadır. Önemli olan insanların işlerini güzel şekilde yerine getirmeleridir.
Kırşehirde’de bu paralelde önemli gelişmeler meydana gelmiştir. Bu şehrin gelişimi adına günübirlik programlar yerine elli yıllık ihtiyacı görmek gerekmektedir.
Siyasi bir yönü olmasına rağmen Belediye Başkanı herkesin Belediye Başkanıdır. Bizlere teşkilatımıza olumsuz yönde bir eleştiri yada şikayet olmamıştır. Bizler istişare kapısını asla kapatmıyoruz.
Hiçbir makam bizlere ebedi değil yeri geldiğinde bırakıp gitmeyi de  bilmek gerekir. Partime ve teşkilatıma  zarar vermek yerine bırakıp gitmem gerekiyorsa ve fedakarlık yapmam isteniyorsa yapmaktan da asla çekinmem” ifadelerini kullandı.
İmza töreni öncesinde partililerin sevgi gösterisi ile konuşmaya başlayan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise hizmette devamlılık istedi.
Bahçeci, “Siyasi hayatım 26 yaşımda AK Partide parti kuruculuğu ile başladı. Tayyip Erdoğan’a karşı duyduğum kişisel hayranlık siyasete adım atmama vesile oldu. İl Başkanlığı, Milletvekili Danışmanlığı ve Belediye  Başkanlığı görevini üstlendim. Duruşumuz çok önemli oldu yaşadığımız süreç içerisinde bizler ise dik duruşumuzu asla bozmadık. Görev sürem içerisinde asla ben ve arkadaşlarım makam hırsında hiç olmadık. Kırşehir’i bir bütün olarak değerlendirdik ve inanıyorum ki başarıya ulaştık. Siyaseti bir araç olarak görerek hizmet etme çabası içerisinde olduk. 2009 yılında 13 proje ile yola çıktığımızda bir çok arkadaşımız yapacaklarımızı hayal olarak gördü. Şimdi yaptıklarımızın da üstüne eklemeler yapmak istemekteyiz. Derdimiz makam işgal etmek yerine hizmet ile meşgul olmak bu düşünce ile yola devam etmek istiyoruz. İçerisinde olduğumuz hizmet yarışı hedefinde asla yorulma bilmeden çalışmanın önemini herkesin idrak etmesinin gerekliliğine inanıyorum” diyerek aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.
Parti teşkilatında partililerle tek tek konuşan Bahçeci ve Çetinkaya, hayırlı olsun temennilerini aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir