AK Parti Kırşehir teşkilatı dördüncü olağan İl Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.
akp  İl Başkanı Salih Çetinkaya, “Gezi parkında yapılan plan gün yüzüne çıkartılmıştır. Gezi Parkı olayları ile amaç hükümeti yıpratmaktır” dedi.
Özbağ’da gerçekleştirilen İl Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan, Belediye Başkan vekili Veli Şahin, İl Başkanı Salih Çetinkaya, İL Genel Meclis Başkanı Şuayip Soysal, ile birlikte çok sayıda partili katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını İl Başkanı Salih Çetinkaya yaptı. Çetinkaya, “Gezi parkı eylemleri birkaç ağaç meselesi değildir. Gezi Parkı olaylarında amaç hükümeti yıpratmak ve zarar vermektir. Ancak onların amacı  ve yaptıkları her şey ortadır. Şu çok iyi bilinmelidir ki onların yaptıkları hain plan gün yüzüne çıkmıştır” dedi.
Çetinkaya, Kırşehir’de yapılan faaliyetlerin önemli olduğunu ve AK Parti olarak üzerlerine düşeni ellerinden geldiğince yerine getireceklerini belirterek, “Kırşehir’de sandık çalışmalarını tamamlıyoruz, bitirmek üzereyiz. İl ve İlçe Merkezlerinde tamamladık, belde ve köylerde de sandık çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Kırşehir’de yapılan yatırımları ile ve yapılması ön görülen yatırımlar ile her geçen gün daha iyi ve yaşanabilir bir Kırşehir içindir” şeklinde konuştu.
Programda İlçe Başkanları adına konuşma yapan Çiçekdağı AK Parti İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu, Çiçekdağı Belediyesinin Mhp’de olduğunu belirterek, ‘daha kapsamlı bir çalışma ile Çiçekdağı’nda başarılı bir seçim sonuçlandırılması için ve Mart 2014’de yapılacak yerel seçimlerde Çiçekdağı Belediyesini kazanmak adına ellerinden geleni yapacaklarını’ söyledi.
İl Danışma Meclisinde KÖYDES yatırımları İl Genel Meclisi Başkanı tarafından anlatılırken belediyecilik yatırımlarını Veli Şahin katılımcılara aktardı.
Hükümet politikaları hakkında bilgi veren Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan, hükümetin ve devletin gezi parkı olayları ile yıpratılmaya çalışıldığını söyledi. Aslan, “ Türkiye’nin çeşitli bölgelerine de sıçrayan bu olaylar küçük gruplar halinde olmuş ve bu gruplar olayları farklı farklı şekilde lanse ederek amaçlarını yansıtmışlardır. Amaçları ne gezi parkı ne de birkaç ağaçtır. Amaçları Ülkeyi kaosa sürüklemek amaçları milletin huzurunu kaçırmaktır. Ancak gelin görün ki bu memleketin bu milletin evlatları buna inanmamıştır. Millet onların amaçlarını görmüş duymuştur. Bu ülkenin insanı bu türlü gelişmelere inanmayacak kadar da akıllı ve aklı selim düşünendir” ifadelerini kullandı.
KAMAN VE MUCUR’A DOĞALGAZ
Ülke gündeminin haricinde Kırşehir’de yapılacak yatırımları da anlatan Milletvekili Aslan, Kırşehir’de hali hazırda kullanılan Doğalgaz’ın yakın zamanda Kaman ve Mucur’da da kullanılacağını belirtti. Aslan,“ Kaman ve Mucur’da bulunan Vatandaşlarımız Doğalgaz taleplerini bize bildirdiler, bizde bu konuda gerekli çalışmaları ve alt yapıyı hazırladık. Çok yakın zamanda ilk doğalgaz Kaman ve Mucur’da evlerimize verilecek. Kırşehir’de alt yapı üst yapı elimizden gelen ne varsa bunları milletimize hizmet etme yolunda kullanıyor, harcıyoruz. Kırşehir, bölgesinin değişen yüzü ve yaşanabilir değişen kentler vizyonun da ilk sıradadır. Kırşehir’de ve ilçelerinde yapımı devam eden yurtlarımız, Üniversitemiz de yeni açılan bölümlerimiz ile sağlık ve kültür alanında da ideallerine ulaşma yolunda ilerlemektedir.
Kırşehir’e ve Kırşehir’li hemşerilerimize hizmet etmek bizim en tabi görevimizdir” dedi.
Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan’ın Konuşmasının ardından AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı İl Danışma Meclisi Toplantısı fotoğraf çekimi ile son buldu.
 

– AK PARTİ İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI
– İL BAŞKANI SALİH ÇETİNKAYA:
– “GEZİ PARKI OLAYLARI İLE AMAÇ HÜKÜMETİ YIPRATMAKTIR”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir