Kırşehir’de seçim yarışı hız kazanırken adaylar ev gezmelerine, esnaf ziyaretlerine ve basın bültenlerine hız verdi. CHP adayı DR. Deniz Akpınar da yayınladığı basın bülteniyle esnaf ziyaretini Kırşehirlilerle paylaştı. İşte o bülten:

  • Belediyenin tüm alımları Kırşehir esnafından yapılacak
  • Esnaftan sorumlu Başkan Yardımcısı olacak

deniz-akpinar-chp30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanan olan CHP adayı Dr.Deniz AKPINAR esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Dr.Deniz AKPINAR beraberinde CHP İl Başkanı Yılmaz ZENGİN, Merkez İlçe Başkanı Fevzi AKKUŞ Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde yoğun bir ilgi ve sevgi ile karşılaştı.

Yıllardır bu şehirde yaşadığını, sahip olduğu her şeyi bu şehre borçlu olduğunu ve artık borç ödeme zamanı, hizmet zamanı olduğunu dile getiren Dr.Deniz AKPINAR Kırşehir’in sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi bildiğini, birlik ve beraberlik içerisinde Kırşehir’in sorunlarının çözülmesi için herkesin elini değil, gövdesini taşın altına koyma zamanının geldiğini ifade etti.

Esnaf ziyaretlerinde yaptığı konuşmada 30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerin Kırşehir’in kaderinin değişeceği bir seçim olacağının altını çizen AKPINAR “Bilindiği gibi sayılı günler sonra Türkiye’de yerel seçimler yapılacaktır. Bu seçimler ülkemizin ve Kırşehir’imizin kader seçimidir. Çünkü bu seçim Kırşehir’in var olma ya da yok olma seçimi olacaktır.

Yapmış olduğum esnaf ziyaretlerindeki gördüğüm tablo esnafımız açısından hiçte hoş değildi; zaten çok zor şartlarda ayakta kalmaya çalışan esnafımızın, her gün daha da büyük sıkıntılara girdiğini gördüm. 30 Martta Allah nasip ederde Belediye Başkanlığını kazandığımız taktirde şimdiden söz veriyorum belediyenin tüm alımları Kırşehir’deki esnaflarımızdan yapılacaktır. Belediye başkan yardımcılarımızdan birinin tek görevi sadece esnafların sorunları ve çözümü olacaktır.

Merak etme Ahi Esnafım; 30 Martta sizlerin de yüzü gülecek, Kırşehir’inde yüzü gülecek.  Yeter ki birlik olalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir