Kırşehir Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan aday adayı Bülent Demirbaş, açılım süreci ve gelinen son noktayı değerlendirdi.
Demirbaş İhlas Haber Ajansı Muhabirine yaptığı açıklamada, ‘Süreç üç aşamalı olarak halka sunulurken bu durum bölünmeye doğru atılan bir adımdır’ dedi.
avukat  Demirbaş açıklamasında, “2009 yılında başlayan bir süreçtir, şuan sürdürülmekte olan açılım süreci halka süreç üç aşamalı olarak sunulmaktadır. Silahsızlanma, yasal süreç ve siyaset PYD devletini kurarken yaşanan bölünmeyi halkımız görmemekte direniyor.
Şuanda ortaya çıkan proje çok eski bir projedir. Bizler bu eski projeyi yeni yaşamaya başladık. Abdullah Öcalan’ın bağımsız tıp heyeti istemesinden basın toplantısı yapmak istemesine kadar gelişen süreci iyi okumak gerekir. Sosyolojik psikolojik ve siyasal incelemelerin çok iyi yapılması gerekmektedir. Şuan ki nesilin tepkisizliği sıkıntı yaşamamasından kaynaklanmaktadır. Çünkü yeni nesil tarihi sadece kitaplardan okuyor” şeklinde konuştu.
Aday adaylıklarının belirmeye başladığı ve dokuz aday adayı ile şuan Kırşehir’de en çok aday adaylığı başvurusuna sahip partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu ifade eden Demirbaş, “Kırşehir’de çekişmeli geçecek olan bir yarış başlamıştır. En çok aday adaylık başvurusu MHP’de bu insanların artık AK Partiye karşı bir arayış içerisinde olduğunu gösterir. Kırşehir’de mevcut belediyenin rivayetlere göre çok fazla borcu  olduğu söyleniyor. Bizlerde ekip arkadaşlarımızla birlikte incelemeler yapıyoruz. Kırşehir’in her alanı şantiye alanı gibi sizce bu verimli bir hizmet midir? Projelerin birisi bitmeden bir diğeri başlıyor. Yapılan çalışmalar akla ister istemez farklı bir soru getiriyor.
Bizler yapılanları kendi ekibimizle birlikte inceliyoruz. Bütün nimetler iktidar partisindeyken bizim partimizde şuanda dokuz aday adaylık başvurusu var. Bilinmeli ki bizim dinamik aldığımız güç halkımızdır. İnanarak ilk büyük adımımızı attık. Çalışmalarımıza başladık ve inşallah ‘Yıkım Sürecinden’ Türkiye’yi belediyeleri alarak kurtarmaya başlayacağız” dedi.
[color-box] – AVUKAT BÜLENT DEMİRBAŞ AÇILIM SÜRECİ VE ÖCALAN’IN TALEPLERİNİ DEĞERLENDİRDİ
– MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI BÜLENT DEMİRBAŞ:
– “2009 YILINDA BAŞLAYAN SÜREÇ ÜÇ AŞAMALI OLARAK HALKA SUNULUYOR”
[/color-box]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir