Geçirdiği bypass ameliyatı sonrasında yoğun bakımda tedavisi devam eden Müslüm Gürses’in sağlık durumu hakkında bilgi veren menajeri Nevzat Takmaz, sanat dünyasındaki vefasızlıktan şikayet etti. Takmaz, Müslüm Beyin 3 aydır burada olduğunu belirterek “Arayıp geçmiş olsun demiyorlar, ‘öldü’ haberleri olunca arıyorlar. Bu biraz vefasızlık gibi geliyor” dedi.
muslum-gurses  Şişli Memorial Hastanesi’nde geçirdiği ameliyat sonrası yoğun bakımda tedavisine devam edilen Müslüm Gürses’in menajeri Nevzat Takmaz, Gürses’in durumu hakkında bilgi verdi. Takmaz, basında çıkan Müslüm Gürses’in yoğun bakıma kaldırıldığı haberlerine ilişkin şöyle konuştu: “Yalan yanlış şeyler yapıyorlar. Bunları kim neden yapıyor bilmiyorum. Zaten sanal ortamda sık sık bu tür haberler çıkıyor. Dostları sevenleri panik içerisinde beni arıyorlar. Ben yaklaşık üç aya yakın oldu buradayım, Müslüm bey hâla yoğun bakımda. Müslüm bey yoğun bakımdan çıkmadı tekrar yoğun bakıma nasıl girsin. Bir ara düzeldi çok iyiydi, her şeye istekte bulunuyordu, rahattı. Hatta odaya bile almayı düşünüyorduk fakat son dakika akciğerde bir problem çıktı. Ondan dolayı yoğun bakımdan çıkamadık.”
Müslüm Gürses’in uyutarak antibiyotiklerle tedavisinin devam ettiğini açıklayan Takmaz, şunları söyledi: “Sanırım uyutmalarının nedeni hareket etmemesi lazım. Şu an iyiye gidiyor solunum cihazından çıkartamadılar.  Yoğun bakım doktorlarıyla hemşirelerle görüşüyoruz. Herhangi bir korkulacak durum yok. Bir müddet daha sanırım yoğun bakımda kalması gerekiyor.  Sonuç olarak iyiye gidiyor tehlike arz eden bir olay yok”
Menajer Takmaz, sanat dünyasından ‘geçmiş olsun’ için aramayıp basında çıkan ‘öldü’ haberlerini duyunca arayanları vefasız olarak değerlendirdi. Takmaz, Güses’in sevenleri ve hayranlarının sık sık aradığını anlatarak sözlerini şöyle sürdürdü: “Sanat dünyasından pek arayan var yok diyemem. O konuda İbrahim Bey sağolsun arıyor. Müslüm bey sanal ortamda ‘öldü’ deniliyor arayanlar oluyor. Bu adam 3 aydır burada arayıp geçmiş olsun demiyorlar öldü olayı olunca arıyorlar. Bu biraz vefasızlık gibi geliyor. Seda Sayan çok yakından ilgileniyor sağolsun, her zaman arar.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir