Ali Şahin bugün oluşturulan büyük MHP konvoyundan sonra Belediye binasınde halka hitap etti. Ali Şahin’in konuşmasından satırbaşları :

– Parayla Saadet olmaz, pavyonla Saadet olmaz, marketle Saadet olmaz.

– 30 Mart sabahından sonra çamurdan temizleme projemiz var demiştim. Çok şükürler olsun ki pavyoncular, çatallar , eskimiş kaşıklar, malı geçmişler, sahte mal satanlar sayenizde çamurdan kurtulup tertemiz bir Mucur oldu.

– 7 kişiye hakkımı helal etmiyorum.

-Belediyenin borcunu 24 trilyondan 4 trilyona indirdik.

– Başkan olmadan önce bir evim , bir arabam bir de silahım vardı, şimdi yine bir evim bir arabam bir silahım var. 2019′da yine bir evim bir arabam bir silahım olacak. Devletin bize verdiği maaş yeter. Eşimin emekli maaşı var. Bu bizi doyurur. Size namus ve şeref sözü veriyorum.

– 50 yaşındayım çok siyasi olaylar gördüm. Artık siyasi çekişmeleri bir tarafa bakalım. Yarın mazbatamı aldıktan sonra tekrar başkanlık koltuğuna oturacağım. Herkese kapımız açıktır. 12400 kişinin başkanıyım. Bize oy veren vermeyen herkes gelsin yardımcı olalım. O 7 kişi hariç.

– Yarın kurbanımızı keseceğiz Allah’ın izniyle, dualarımızı ederek görevimize başlayacağız. Bu sefer imamı sağlam seçeceğiz.

– 10 yıl başkanlık yapıp hiç bir proje üretmeyenleri de gördünüz, biz 5 yılda söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirdik. Şimdi bir 5 yıl daha hizmete devam edeceğiz.

Başkanın konuşması havai fişek gösterisinden sonra sona erdi.

Kaynak: MUCUR.NET

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir