AK Parti’den Kırşehir’in Mucur ilçesinde Belediye Başkanlığı aday adayı olduğunu açıklayan Nejdet Özbay, iftar yemeği vererek basın mensuplarına projelerini anlattı.
mucur-aday-adayi  Mucur İlçesinde medya çalışanları ile bir araya gelerek projelerini anlatan Özbay, ”İlçemizde 30 yıldır bir şey yapılmadığını gördüm” dedi.
Yemek sonrasında açıklamada bulunarak AK Parti’den aday adayı olacağının bilgisini veren Özbay, “Hayatımın 24 yılını Amerika’da geçirdim ve memleketime dönüş yaptım. İlçemize geldikten sonra gördüm ki Mucur 30 yıl boyunca hep kaybetmiş. Burada bulunan akil adamlar ve Amerika’da oluşturduğum çevremle konuşarak nelerin yapılabileceğini sorgulayarak aday adayı olmaya karar verdim. Amatörce yönetilmiş ilçemiz için projeler üreterek aday adayı olacağım. Ben aday olmasam bile şu anda benim projelerimi üstlenecek ve yapacağına dair söz veren bir arkadaşım olursa hemen aday adaylığı düşüncemden vazgeçeceğim. Bizimkisi koltuk değil, profesyonelce düşünerek hizmet davasıdır” ifadelerini kullandı.
[color-box]- MUCUR İLÇESİNDE NECDET ÖZBAY AK PARTİDEN ADAY ADAYLIĞINI BASINA İLAN ETTİ
– ADAY ADAYI NECDET ÖZBAY:
– “BAŞKAN OLURSAM HER SENE ÜÇ ÖĞRENCİ AMERİKA’DA EĞİTİM GÖRECEK”[/color-box]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir