Kırşehir Belediyesinin en ehemmiyetli projelerinden biri olan Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

nesetŞehrimizin yetiştirdiği büyük usta Neşet Ertaş’ın ismini yaşatacak olan Neşet Kültür ve Sanat Merkezi çağdaş tasarımı ile şehrimize yakışır bir nitelikte olacak. Kültür Merkezi; 250 ve 1000 kişilik çok emelli salonları, sergi alanları, arkeoloji müzesi, dernek odaları, kurs odaları ve idare biriminin olduğu 6000 m² seans alanı ile 18000 m²’lik bir inşaat alanı ile Kırşehir halkına hizmet verecek.

Başkan Bahçeci;”Sosyal ve kültürel faaliyetlerin güzel bir şekilde gerçekleştirileceği, Kırşehir’e yakışır bir kültür merkezi allahın izniyle yakın bir vakitte bitirecek. Sergi salonları, arkeoloji müzesi, dernek ve kurs odaları ve çağdaş mimari ile bölgede de örnek bir kültür merkezi olacak. Bütün yurttaşlarımızın Kültür Merkezimizden istifade ederek kültürel ve sosyal etkinliklerle buluşmasını sağlayacağız. Yurttaşlarımız Kültür Merkezimizle her alandaki kültürel aktivitelere doyacak.

Yaptığımız hizmetler ile Kırşehir büyüyüp gelişiyor, değişiyor ve güzelleşiyor. Kırşehir’i kültür şehri yapmak yerine bir hayli yatırımı hayata geçirdik. Kültür Merkezimiz de hizmet vermeye başladığında tam bir kültür şehri olacağız. ”diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir