İl Müftüsü Mehmet Şahin başkanlığındaki heyet “Kutlu Doğum Haftası” nedeniyle Valimiz Sayın Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti.

Valimiz Sayın Özdemir Çakacak ziyarette yaptığı konuşmada, Sevgili Peygamberimizin kutlu doğumu vesilesiyle insanlığın O’nun sevgi, kardeşlik ve barış dolu mesajlarını temel alarak yeniden düşünmesi gerektiğini söyledi.

Günümüzde insanlığın bilim ve teknolojide büyük ilerlemeler kaydetmesine rağmen insani değerleri koruma ve yaşatmada aynı başarıyı gösteremediğini belirten Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, “Bazı kaygılarla insanların onuru kırılıyorsa bu aslında bütün insanlığın onurunun kırılması demektir. Dünya genelinde ülkelere baktığımızda insanların savaşlarda öldürüldüğünü, birçoğunun da evinden yurdundan uzaklaşmak zorunda kaldığını görüyoruz. Halbu ki İnsan Yaratılmışların en şereflisidir. Dünyada huzuru yakalamak için Peygamber Efendimizin evrensel mesajını iyi anlamaya ne kadar ihtiyaç duyulduğu ortadadır.” şeklinde konuştu.

Ziyaret, İl Müftüsü Mehmet Şahin’in Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri hakkında Sayın Valimize bilgiler vermesi ile sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir