Kırşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Aile Yaşam Merkezinin başlattığı  “Gönül Dağı “ projesi ile Kırşehir’deki yalnız ve yaşlı kişileri sevindirmeye devam ediyor.
gonul-dagi  Gönül Dağı Projesi kapsamında Aile Yaşam Merkezine gelen kursiyerlerden gönüllü bir ekip kurularak Kırşehir’de bulunan yalnız ve yaşlı kişiler tespit ediliyor. Bu kişilerin ihtiyaçları belirlenip, belirli periyotlarda ziyaret edilerek yardımlar yapılıyor. İhtiyaçlar doğrultusunda erzak yardımı, temizlik ihtiyaçlarının görülmesi ve çeşitli sosyal ortamlar sağlanması amaçlanmaktadır.
Sosyal Belediyecilik anlayışının Kırşehir Belediyesi için çok önemli olduğuna değinen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci,” Aile Yaşam Merkezimizin gerçekleştirdiği  “Gönül Dağı” projesi ile yalnız ve yaşlı kişilere ulaşarak onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Bu proje sayesinde bilmediğimiz, tanımadığımız insanların hayatlarına dokunuyoruz. Bizim için son derece önemli ve güzel bir proje ve Belediye olarak böyle bir projeye öncü olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Sosyal belediyecilik adına gerçekleştirdiğimiz her şey bizi çok mutlu etmektedir. Bütün vatandaşlarımızı da bu projeye destek olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir