Kırşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen uçurtma şenliği  Akbayır mevkiinde düzenlendi.
ucurtma  Kırşehir Belediyesi tarafından Akbayır Mevkii’nde yapılan Uçurtma Şenliğine Vali Özdemir Çakacak, Garnizon Komutanı Türker Yılmaz, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Kudret Saylam, siyasi parti temsilcileri vatandaşlar  ile birlikte çok sayıda çocuk katıldı.
Kırşehir Belediyesi tarafından ücretsiz uçurtmanın yanında sucuk – ekmek ve ayran ikramı yapılırken çocuklar gönüllerince eğlendi.
Gökyüzünün rengârenk olduğu ve adeta bir uçurtma cümbüşünün yaşandığı Uçurtma Şöleni, oldukça renkli görüntülere sahne olurken Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve protokol üyeleri çocuklar ile birlikte uçurtma uçurdu.
Şenlik hakkında açıklamalar yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, katılımın beklediklerinden bir hayli fazla olduğunu ifade etti. Bahçeci,  “Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz uçurtma şenliği yine çok renkli geçiyor. Uçurtma şenliğiyle birlikte ikramlar da sunarak halkımızın daha iyi vakit geçirmesini sağlıyoruz. Çocuklarımıza yönelik animasyonlar, palyaço gösterileri yapıyoruz. Böylelikle çocuklarımız da hoşça vakit geçiriyorlar. Hemşerilerimizin programlarımıza gösterdiği ilgiye teşekkür ediyorum. Bundan sonra da düzenleyeceğimiz bütün etkinliklerimize hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.
– GELENEKSEL UÇURTMA ŞENLİĞİ YAPILDI
– ŞENLİĞE İLGİ BEKLENENİN ÜZERİNDE GERÇEKLEŞTİ
– BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR BAHÇECİ:
– “DÜZENLEDİĞİMİZ ŞENLİKLERİMİZLE ÇOCUKLARIMIZA YÖNELİK AKTİVİTELER YAPIYORUZ”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir