AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları tarafından ‘Necip Fazıl Kısakürek’i Anma Gecesi düzenlendi.
Âşık paşa kapalı spor salonunda düzenlenen geceye Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya, Gençlik Kolları Başkanı Emre Dilek, şair Serdar Tuncer ve Sivil Toplum Örgütü temsilcileri katıldı.
necip-fazil  Başkan Bahçeci ve İl Başkanı Çetinkaya’nın üstat Necip Fazıl’ın şiirlerinden oluşan bölümleri okuduğu gecede şiir yarışması düzenlendi. Programın açılış konuşmasını yapan Gençlik Kolları Başkanı Dilek, “AK Parti olarak düzenlediğimiz gece ile Necip Fazıl’ı anmak, onun eserlerini seslendirmek bizlere gurur veriyor. Bu gururu sizlerle paylaşmak çok güzel, bizleri onurlandıran ve gecemize katkı sunan herkese teşekkür ederim” dedi. Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Necip Fazıl’ı Anma Gecesi’nde jüri üyeliği yapan Belediye Başkanı Bahçeci ve İl Başkanı Çetinkaya verdikleri mesajda, “ Tasavvuf uzun zamandır, görülemeyen fakat daima hayatımızda var olan bir olgudur. Bu tür etkinlikler her zaman milli ve manevi duygularımızı perçinler.” şeklinde konuştular.
Düzenlenen etkinlikte üstat Fazıl’ın şiirlerini seslendiren öğrencilerden dereceye girenlere AK Parti Gençlik Kolları tarafından çeşitli hediyeler verildi.
– AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI NECİP FAZIL’I ANMA GECESİ DÜZENLEDİ
– GECEYE KATILAN BAŞKAN BAHÇECİ VE AK PARTİ İL BAŞKANI ÇETİNKAYA FAZIL’IN ŞİİRLERİNİ OKUDU

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir