Kırşehir AK Parti Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, 2013 yılı içinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 500 kişinin iş sahibi olacağını söyledi.
500  Milletvekilleri, yaptıkları ortak yazılı açıklamada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 2013 yılı içerisinde Kırşehir’de 9 ay süreyle 500 kişinin istihdam edileceğini bildirdiler.
Açıklamada, “Kırşehir’de, çevre temizliği, kamusal altyapının yenilenmesi, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda çevre düzenlenmesi, bakım onarım ve temizlik işleri, restorasyon, tarihi ve kültürel mirasın korunması, ağaçlandırma ve park düzenlemeleri, vadi ve dere ıslahı ve erozyon engelleme çalışmaları alanlarında çalıştırılmak üzere 500 kişi istihdam edilecek. Konu ile ilgili yakın bir zamanda İş-Kur Müdürlüğü gerekli duyuruyu yapacaktır. Kırşehir’e verdiği bu özel destek için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’e teşekkür ediyoruz. Kırşehir’e hayırlı olsun” dediler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir