Kırşehir Belediyesinin başlattığı Şehirler arası Otobüs Terminali Projesinin temel atma töreni, 13 Ocak Pazar günü saat 13.00 da Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel ‘in da katılımıyla gerçekleştirilecek.
kırşehir otobüs  Kırşehir’in mevcut otobüs terminalinin ihtiyacı karşılamaması sonrasında harekete geçen  Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci,  “Ankara yolu üzeri Meytaş kavşağına inşa edilecek olan şehirler arası otobüs terminali bitirildiğinde, bölgenin en modern ve tüm donanımlarını içinde barındıran bir terminali halini alacak” dedi.
Başkan Bahçeci, “Şehirler arası Otobüs Terminali betonarme ve çelik konstrüksiyondan oluşacak ve inşaat normal seyrinde ilerlediği takdir de bir yıl içerisinde tamamlanacak. Toplam 7 bin 400 metrekare arazi alanına, 4 bin 855 metrekare inşaat alanına sahip. Terminalde, 12 adet peron, 4 adet kapalı otobüs parkı, 2 adet Kapalı Tamir Bakım ünitesi, bekleme holü, kafeterya, personel Kafeterya, satış kiosku, mescit, emanet ofisi, emanet depo, bilet satış holü, bilet satış ofisi, çalışma ofisi, seminer salonu, müdür ofisi, zabıta ofisi, polis ofisi, tamir bakım var” şeklinde konuştu.
kırşehir oto  İnşaatın tamamlanıp hizmete girdiğinde bölgenin ve Türkiye’nin en modern şehirler arası otobüs terminali olacağını kaydeden Bahçeci, “Böylelikle Kırşehirliler, uzun yıllardır özlemini çektiği şehirler arası modern şehir terminaline kavuşmuş olacak. Şehirler arası Otobüs Terminal’inin Temel Atma Töreni’nin, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel’in katılımıyla 13 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek. Tüm Kırşehirlileri törene davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir