Kaman Belediyesi tarafından hafta sonu düzenlenen etkinlikte 3 Mayıs Türkçülük Günü anılırken, 5 Mayıs Hıdrellez bir arada  kutlandı.
kaman-hidirellez  Türk Coğrafyasında yaz mevsiminin başlangıcını ifade eden Hıdrellez Bahar Bayramı ve 3 Mayıs Türkçülük Günü için Darıözü Göletinde düzenlenen etkinliğe 3 Binden fazla Kamanlı katıldı.
Türkçülük Günü ve Hıdrellez etkinlikleri kurulan çadırlarla Tekir Yaylası Şölenlerini aratmazken, Kaman Belediyesi tarafından ilk kez gerçekleştirilen Hıdrellez olmasına karşın organizasyonun güzel yapılması vatandaşlar tarafından takdir topladı.
Bahar Bayramı etkinliklerine çok sayıda vatandaşın yanı sıra MHP Kırşehir İl Başkanı Cemil Cahit Pişkin ve Yönetimi, Ülkü Ocağı İl Başkanı Kadir Güzel, Türk Ocağı Başkanı Süleyman Doğan, Türk eğitim Sen Kırşehir Şube Başkanı Bilal Türk ile davetliler katıldı.
Kaman’da ilkleri başlatan belediye olduklarını belirterek, belediye hizmetlerinden bahseden Başkan Talu, “Belediyecilik farklı taleplere farklı çözümler üretmektir.Sosyal etkinliklere gösterilen ilginin beklentilerin çok üzerinde ve bundan oldukça memnun kaldık” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir