Kaman Kaymakamlığı, ISO 9000:2008 Kalite Sistemi çalışmalarına başladı.
kalite-sistemi  Kaymakam Mustafa Çiftçi önderliğinde başlatılan bir çalışma ile Hükümet Konağında bulunan İçişleri Bakanlığına bağlı kuruluşlar, Kalite Yönetim Belgesi’ne sahip olmak için çalışmaya başladılar.
Vatandaş memnuniyetini ön planda tutan toplam kalite yönetimi kapsamında Kaman Kaymakamlığı tarafından TS-EN ISO 9000:2008 Kalite Yönetimi Sistemi çalışmaları kapsamında ilk etapta faaliyetlerin yürütümü için ekip oluşturuldu. Kaymakamlık bünyesinde ki Yazı İşleri Müdürlüğü, Özel İdare Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında iş ve işlemlerinin standartlar dâhilinde yürütümünün sağlanması amacıyla planlamalar yapılmaya başlandı.
Adana merkezli ADN Kıraç Yönetim Danışmalığı ile sözleşme imzalayan Kaman Kaymakamlığı, ilk eğitim çalışmasını 10 Mayıs 2013 Cuma günü saat 16.00’da Hükümet Konağı Toplantı Salonunda Dr. Muzaffer Kıraç’ın verdiği hazırlık ve bilgilendirme semineriyle başlattı.
Kalite Yönetimi Belgesi alacak olan kurumların yetkili personelleri arasından seçilen ekiple yaklaşık 3 ay sürecek olan eğitim ve organizasyon çalışmaları sonucunda TS-EN ISO 9000:2008 Kalite Yönetimi Sistemi belgesi almayı amaçladıklarını belirten Kaymakam Çiftçi,  “Ekonomik, sosyal, kültürel, eğitim, sağlık ve turizm alanlarında gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz. Görev ve hizmetlerimizi hızlı, verimli, etkin, güler yüzlü, ulaşılabilir ve insan odaklı modern bir yönetim anlayışı çerçevesinde yerine getirmek hedefindeyiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir