Kaman Belediyesi asfalt çalışmalarına başladı. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte devam eden kilitli taş parke ve yol onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
kaman-asfalt  Kaman Belediyesi, yaz ayının ortasına denk gelen Ramazan ayı rehavetinden kurtularak çalışmalarına hız verdi. Mahalle aralarına sıcak asfalt döküyor. Çalışmaları bizzat yerinde takip eden Başkan Talu, çalışmalar sırasında çevreye ve halka rahatsızlık verilmemesi konusunda azami gayret gösterilmesi konusunda sık sık uyarılarda da bulunuyor.
Kaman İlçesini,hak ettiği seviyeye ulaştırmak için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz diyen Başkan Talu, “Çalışmalarımız birçok yerde devam ediyor. Göreve geldiğimizde söylediğimiz gibi kilitli parke, yol genişletme ve kaldırım çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Kilitli parkenin yanı sıra ilçemizdeki bazı mahallelerimize sıcak asfalt kaplaması yapmaya başladık. İlk olarak Çiftlikli Mahallesi Dağlar Caddesinde başladığımız asfalt çalışmasını sezon bitmeden tüm mahallelerimize yapacağız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir