Kırşehir Çalışma ve İŞKUR İl Müdürü Ömer Faruk Akyol, kadınlara yönelik aşçı yardımcılığı kursunun başlayacağını ayrıca kendi işini kurmak isteyen kişilere yönelik uygulamalı girişimcilik eğitimi vereceklerini söyledi.
Kırşehir Çalışma ve İŞKUR İl Müdürü Ömer Faruk Akyol ilk olarak kadınlara pozitif ayrımcılıklı istihdam garantili aşçı yardımcılığı kursu açacaklarını belirterek, “İŞKUR ve Esnaf Odalarının ortaklaşa hazırladığı proje ile kadınlara istidam garantili kursumuzu bugün itibari ile açıyoruz. 25 kursiyerin katılacağı kursu tamamlayan kursiyerler istidam garantisine sahip olacaklar” dedi.
Akyol ayrıca kendi işini kurmak isteyen işsizlere yönelik girişimcilik kursu açacaklarını kaydederek, başvuru yapmak isteyen kişilerin KOSGEB’e giderek kurmak istedikleri iş hakkında bilgi almalarını ve destek verilip verilmediğini öğrenmelerini istedi.
04 Aralık 2012 saat:13:30’da kurum binasında girişimcilik kursu seçmelerinin yapılacağını hatırlatan Akyol, “kendi işini kurmak isteyen işsizlere vereceğimiz uygulamalı girişimcilik eğitimine 25 kişi katılacak. Hangi alanda iş kurmak istiyorlarsa KOSGEB ile görüştükten sonra bize başvurabilirler. Kurs seçmeleri yarın saat:13:30’da İŞKUR binasında yapılacak” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir