Kırşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla gıda üretimi yapan işyerlerini denetlemeye başladı.
zabita  Kırşehir Belediyesi zabıta ekipleri bayram öncesi fırınlar, kuruyemiş bayileri, çikolata satış noktaları gibi gıda üretimi yapan yerleri denetimde bulunarak bazı işyerlerine iş kıyafetlerinin giyilmesi ve tertip-düzenden dolayı ihtarda bulundu.
Yapılan denetimlerle ilgili bilgi veren Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Bayram öncesinde yiyecek, içecek satan işyerleri üzerinde kontroller yoğunlaştırılırken vatandaşlara bozuk ve miadı dolmuş gıda maddeleri satılmaması ve yedirilmemesi için işyerlerine gerekli denetimler yapılıyor. Bayram öncesi halkımızın daha sağlıklı gıdalar tüketmesi için kontrollerimiz düzenli bir şekilde yapılıyor. Kurban Bayramı boyunca da yapılacak denetimlerde 4077 sayılı Tüketiciyi Koruma Yasası gereğince herkesin bütçesine göre alışverişini sağlaması bakımından satışa arz edilen malların üzerlerine etiket takılması sağlanıyor” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir