Valimiz Sayın Necati Şentürk, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, güçlü bir takım oluşturmak için Yeşil Kırşehirspor’a 175 bin TL destek vereceklerini açıkladı.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Yeşil Kırşehirspor Başkanı Levent Akçakoca ve kulüp yöneticisi Yakup Saylam’ın yer aldığı toplantıda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Valimiz Sayın Necati Şentürk, Yeşil Kırşehirspor’u daha iyi seviyeye getirmek için Valilik ve Belediye olarak her türlü desteği verdiklerini söyledi.

Yeşil Kırşehirspor’a yaptıkları maddi yardımların artarak devam ettiğini belirten Valimiz Sayın Necati Şentürk, “Takımın eksikliklerini biliyoruz. Gelecek sezona bu eksiklikleri gidererek hazırlanacağız. Çeşitli mevkiilere kaliteli futbolcular transfer edeceğiz. Herhangi bir sakatlık ya da kırmızı kart durumunda yedek kulübesindeki oyuncuların da güçlü olması gerekiyor. Güçlü bir takım oluşturmak ve boşlukları doldurmak için Yeşil Kırşehirspor’a geçtiğimiz günlerde 50 bin TL vermiştik. Bu sefer de 175 bin TL yardım yapıyoruz. Her şey Kırşehirliler için, her şey gençlerimiz için. Gençlerimizi spora yönlendirmekte bu yardımların önemli payı vardır. Bütün Kırşehirli hemşehrilerimizi takımımıza destek çıkmaya, maçları izlemeye davet ediyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci de konuşmasında “Maddi destekler takımlara büyük katkılar sağlar. Kırşehir’in bütün dinamikleri birlikte hareket ederek Yeşil Kırşehirspor’u daha iyi noktalara getirmek için el birliğiyle çalışıyoruz. Bir sonraki sezonun şampiyonu olmak için çalışmalara şimdiden başladık. Başta Sayın Valimiz olmak üzere Milletvekillerimize de takıma verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Kulüp Başkanı Levent Akçakoca ise konuşmasında, Yeşil Kırşehirspor’a verilen desteklerde Sayın Valimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanına ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti ve Yeşil Kırşehirspor’u hak ettiği yere en kısa zamanda taşıyacaklarını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir