Kırşehir Belediyesi Ankara-Kayseri karayolu üzerinde bulunan ‘Yeşil Bant Projesi’nin temeli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in katılımıyla atıldı.
temel-atma-toreni  Kırşehir’de Ankara-Kayseri karayolu üzerinde yapımına başlanan Yeşil Bant Projesi’nin temel atma töreni öncesinde Kırşehir Belediyesi tarafından oluşturulan mehteran ekibinin yaptığı gösteri, katılımcılardan alkış aldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ”Burası Karayolları kayıtlarına göre günlük 10 bin aracın geçtiği bir yol. Göreve geldikten sonra hemen şehir girişleri ile ilgili çalışmalarımızı başlattık. Güneykent girişimizin çalışması hızlı bir şekilde devam ediyor. Yapılan 10 trilyonluk bir yatırımla bölünmüş yol çalışmamız inşallah haziran sonu, temmuz başı gibi bitmiş olacak. Yol üzerinde yapılacak çalışma ile inşallah güzel bir şehir girişi haline gelecek” şeklinde konuştu.
Temel atma törenine merhum Neşet Ertaş’ın, “Gönülden gönüle bir yol gider, gizlidir” türküsünün sözleri ile başlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, “Adınızın şehir olması yetmiyor. Gerçek manada şehir olmak için o şehrin özelliklerini taşımanız gerekiyor. Yıllar yılı Nevşehir de Kırşehir de Anadolu bozkırının ortasında aslında bu milletin ruhunu yansıtmasına rağmen itiraf edelim ki ihmal edilmişlerdir ancak AK Parti Belediyeciliği ile bu şehirlerimiz ayağa kalkıyor. Aralık sonunda bitirirseniz bunun ancak açılışı ocak ayında olabilir. Kış ortasında milleti üşütmeye ne hakkınız var kardeşim? Gelin biz bu tarihi biraz öne çekelim ve kasım ayında bitirelim, ayın sonunda da açılışını yapalım” ifadelerini kullandı.
Genel Başkan Yardımcısının yüklenici firma ile anlaşması alanda bulunanlarca alkış alırken, temel atma töreni il protokolünün katılımı eşliğinde kurban kesilerek gerçekleşti.
– KIRŞEHİR BELEDİYESİ YEŞİL BANT PROJESİ TEMEL ATMA TÖRENİ
– AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HÜSEYİN ÇELİK, PROJENİN ERKEN BİTMESİ İÇİN YÜKLENİCİ FİRMADAN SÖZ ALDI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir