Valimiz Sayın Necati Şentürk, Yeşil Kırşehirspor’a 120 bin TL destek vereceklerini söyledi.

Yeşil Kırşehirspor’a destek olmak amacıyla Kırşehir Belediyesi tarafından KentPark’ta tahsis edilen Yeşil Beyaz Cafe’nin açılışında konuşan Valimiz Sayın Necati Şentürk, amaçlarının ilimizde yaşayan pırlanta gibi gençleri spora kazandırmak olduğunu söyledi.

Açılan işletmenin, ilimiz için önemli bir değer olan Kırşehirspor’a çok faydalı olacağını belirten Valimiz Sayın Necati Şentürk, “Kırşehirli vatandaşlarımızın da takıma destek olmaları çok önemlidir. Şehir bütün dinamikleriyle birlikte hareket ederse Kırşehirspor daha iyi yerlere gelecektir. Kırşehirspor yönetimine geçtiğimiz hafta 60 bin TL destek sözü vermiştim. Yılın ikinci yarısında da 60 bin TL daha vereceğim. Şehrimizin takımına kurumsal bir kimlik kazandırmak gerekiyor. Bunun için de başta Valiliğimiz olmak üzere ciddi projelerimiz var. Eğer arsa temin edilirse ben de takımımıza halı saha yaptırmayı taahhüt ediyorum.” dedi.

Yeşil Beyaz Cafe’nin açılışına Valimiz Sayın Necati Şentürk’ün yanı sıra Milletvekillerimiz Salih Çetinkaya ve Cemil Yıldırım Türk, Belediye Başkanımız Yaşar Bahçeci, il protokolü, Yeşil Kırşehirspor Başkanı Yalçın Aydın, takım yöneticileri, futbolcular ve vatandaşlar katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir